Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

VaMP

Vammalan Moottoripyöräilijät ry., eli tuttavallisesti VaMP on paikallinen moottoripyöräkerho, joka on toiminut vuodesta 1975 alkaen. VaMPin toiminta on alusta alkaen ollut monipuolista ja runsasta. Kiitos aktiivijäsenille, jotka ovat vuosien varrella osallistuneet lukemattomilla talkootyötunneilla eri tapahtumien valmisteluun, jotta muillakin olisi hauskaa.

 

Tapahtumat 2019

(tulossa)

 

Ratavuorot 2019

 

Kevätkauden avaus:

Pesämäki 27.4.2019

Kokoontumispaikka

Vamppilaisten kokoontumispaikka sijaitsee melkein Sastamalan entisen Vammalan keskustassa, lähellä rautatieasemaa:(kartta)

Asemakatu 18
38210 Sastamala

VaMP:n puhelinnumero 050 408 5722 (varmemmin tekstarilla)

Tallilla voit lämpimähkön saunan ohella nauttia mm. painotuoreesta Keltaisesta pörssistä, muista lehdistä: Moto1, Bike, ja Retro, kaapelikanavista, DVD-soittimesta, sekä tietenkin ERITTÄIN hyvästä seurasta.

Talillilta löytyy myös kerhotuotteita, joita voi ostaa edulliseen hintaan.

Kokoonnumme joka torstai klo 18.00-20.00 tallilla kerhoillan muodossa. 

Uudet jäsenet

Tervetuloa tallille yllämainittuun osoitteeseen! Liittyminen tapahtuu sähköisellä jäsenkaavakkeella tai sitten voit hakea tallilta paperisen version. Talli on avoinna, jos edustalla ajoneuvoja tai valot ovat päällä. Sisältä saa liittymiskaavakkeita, eikä jäsenmaksukaan päätä huimaa, alle 18 vuotiailta 0e ja vanhemmilta 30e. Jos tallilla ei ole ketään, ota yhteyttä sihteeriin tai puheenjohtajaan.

Toiminta

Vammalan Moottoripyöräilijät ry., eli tuttavallisesti VaMP on paikallinen moottoripyöräkerho, joka on toiminut vuodesta 1975 alkaen. VaMPin toiminta on alusta alkaen ollut monipuolista ja runsasta. Kiitos aktiivijäsenille, jotka ovat vuosien varrella osallistuneet lukemattomilla talkootyötunneilla eri tapahtumien valmisteluun, jotta muillakin olisi hauskaa.

Kerhon näkyvintä toimintaa on matkamotorismi, mopoendurance-kisojen järjestäminen (www.mopoendurance.com), rata-ajopäivät (joista tiedotetaan kerhokirjeissä ja tapahtumakalenterissa) sekä monet muut tapahtumat, joita järjestetämme tai joihin osallistumme. Ajokauden aikana järjestetään matkamotoristikisa sekä kerhoajeluita, joista tiedotetaan paikallislehtien järjestöpalstoilla.

 

2015 vuonna kerho sai myöskin uuden enduroradan luvat kuntoon. Radalla on omat kotisivut osoitteessa www.kiikanmoottoripuisto.com.

Hallitus

Puheenjohtaja
Emmi Harjula
p. 050 313 0283

 

Sihteeri

Markku Niemelä

p. 050 408 5722 (kerhon puhelin)

 

 

Nettisivut

nettisivuja päivittää Markku Niemelä, jolle voit lähettää materiaalia, palautetta ja ideoita osoitteeseen: m.niemela@kopteri.net tai käyttämällä palautelomaketta.